آخرین اخبار

ماجرای فوت بیمار مبتلا به تالاسمی و مطالبه رئیس انجمن تالاسمی از دستگاه قضا

رئیس هیأت مدیره انجمن تالاسمی ایران با اشاره به فوت یک بیمار مبتلا به تالاسمی به نام «مهدی رحمانی کفشگری» خواستار ورود دستگاه قضایی به این مسئله شد و می‌گوید:«بعد از جابجایی بخش تالاسمی به ساختمان تازه ساخت بیمارستان رازی وضع رسیدگی به تالاسمی‌ها بهتر که نشد هیچ، به بهانه کمبود پرستار با تعطیلی شیفت عصر خونگیری روبرو شدیم و همین مسئله مشکلات زیادی را برای بیماران تالاسمی به وجود آورد.»
اشتراک گذاری
04 بهمن 1402
منبع : فارس
کد مطلب : 2685

Visits: 0

« از رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران، معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی، رئیس بیمارستان رازی و سرپرستار بخش تالاسمی بیمارستان شکایت می‌کنیم».«سلامت بیمار در تمام بیمارستان‌ها باید اولویت نخست پزشک و پرستاران باشد».«به عنوان نماینده بیماران تالاسمی خواستار ورود دستگاه قضا به پرونده هستم». این‌ها بخشی از صحبت‌های رئیس هیأت مدیره انجمن تالاسمی ایران است که به خاطر از دست دادن یکی دیگر از بیماران به دلیل کوتاهی مسؤولان ذیربط به فارس گفته شد.

*به بهانه کمبود پرستار با تعطیلی شیفت عصر خونگیری روبرو شدیم

به گفته رئیس هیأت مدیره انجمن تالاسمی ایران محمد علیزاده، بعد از جابجایی بخش تالاسمی به ساختمان تازه ساخت بیمارستان رازی وضع رسیدگی به تالاسمی‌ها بهتر که نشد هیچ، به بهانه کمبود پرستار با تعطیلی شیفت عصر خونگیری روبرو شدیم و همین مسئله مشکلات زیادی را برای بیماران تالاسمی به وجود آورد.

محمد علیزاده افزود: بارها و بارها مخالفت خودم را به صورت شفاهی به ریاست، مدیریت بیمارستان و سرپرستار بخش اعلام کردم، حتی با جمع کردن امضا و مکاتبه با دانشگاه خواستیم اوضاع بهتر شود اما هر چه کردیم به در بسته خورد و نتیجه‌ای نداشت.

بسیاری از بیماران تالاسمی بزرگسال سال‌ها است که از مشکلات دارویی و عوارض ناشی از کمبود دارو به عارضه قلبی دچار شدند و رنج می‌برند، رئیس انجمن تالاسمی شهرستان قائمشهر در این رابطه می‌گوید: این افراد در روز خونگیری باید دو واحد را به آهستگی و در مدت زمان حدود ۶ ساعت تزریق کنند که به دلیل تعطیلی شیفت عصر به اجبار یا تک واحد تزریق می‌کردند یا سرعت خونگیری را افزایش می‌دادند و این کار باعث ایجاد عوارض جبران‌ناپذیری در بیماران تالاسمی می‌شد.

*بی‌توجهی مسؤولان ذیربط به وضعیت خونگیری بیماران تالاسمی

رئیس هیأت مدیره انجمن تالاسمی ایران ادامه داد: سلامت بیمار در تمام بیمارستان‌ها باید اولویت نخست پزشک و پرستاران باید باشد و وجود همه هشدارها ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان، مدیر درمان دانشگاه، ریاست بیمارستان رازی و سرپرستار بخش تالاسمی به این مورد بی‌توجه بودند و به عنوان نماینده بیماران تالاسمی خواستار ورود دستگاه قضا به پرونده هستم.

نامه سرگشاده انجمن تالاسمی ایران 

وی در ادامه به فوت یکی از بیماران تالاسمی قائمشهر اشاره کرد و گفت: مرحوم مهدی رحمانی کفشگری حدود یک ماه قبل با وجود تمام گرفتاری‌های کاری با حال نامساعد و هموگلوبین پایین ساعت ۱۲ ظهر وارد بخش تالاسمی بیمارستان رازی و خواستار تزریق خون شد، ولی سرپرستار بخش به بهانه تعطیل شدن بخش در ساعت ۱۴:۱۵ به گواه شاهدان عینی از انجام مراحل درمانی بیمار ممانعت به عمل آورد و مرحوم بدون تزریق خون بخش را ترک و مراتب را به بنده و آقای دکتر صادقی، رئیس هیأت مدیره انجمن تالاسمی قائمشهر گزارش و وضعیت بد جسمانی و قلبی خود را توضیح داد.

علیزاده اضافه کرد: با افزایش اعتراضات و جمع‌آوری امضای معترضان مراتب را طی نامه‌ای به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران اعلام و خواستار برگرداندن شیفت عصر به چرخه درمان و خونگیری عزیزان تالاسمی شدیم که تا امروز نتیجه‌ای نداشت.

نامه انجمن تالاسمی ایران

*خواستار برقراری هر چه سریع‌تر شیفت عصر به روال قبل هستیم

پس از شنیدن خبر فوت مرحوم رحمانی که دبیر پرورشی، مداح و قاری ممتاز شهرستان بود، ما تنها دانشگاه علوم پزشکی استان و مدیران بیمارستان رازی قائمشهر را مسؤول می‌دانیم و قبل وقوع اتفاق ناگوار دیگر برای اعضای تحت پوشش خود خواستار برقراری هر چه سریع‌تر شیفت عصر به روال قبل هستیم.

علیزاده با بیان مطالب بالا تأکید کرد اگر به این خواسته ما رسیدگی و وضعیت موجود اصلاح نشود، مراتب را از طریق وزارت بهداشت و درمان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیگیری می‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *