لزوم توجه به یارانه مهارتآموزی در مجلس / طرح نظام هماهنگ پرداخت حقوق کارکنان دولت را در دستور کار مجلس داریم
Visits: 0
منصورعلی زارعی نماینده مردم شریف شهرستان های ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با ندای تجن درخصوص اختصاص یارانه برای مهارت آموزی بیان داشت: اگر بتوانیم در مجلس قانونی بگذاریم که بر اساس آن به موضوع مهارتآموزی یارانه اختصاص یابد، میتوان مشکلات افرادی که در زمینه مهارتآموزی مراجعه می کنند را سامان دهیم.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ظرفیت اصلی مازندران در بخش کشاورزی است که متاسفانه چه در دانشگاه کشاورزی مازندران و چه مراکز فنیو آموزشی از ظرفیتهای موجود استفاده نشده است، ادامه داد: در بخش کشاورزی باید صنایع مربوط به آموزش کشت و کار را داشته باشیم.
زارعی مهم ترین موضوع بخش کشاورزی را داشتن مهارت بازار عنوان کرد تا از این طریق، بهرهوری افزایش و زمینه برای صادرات فراهم شود.
منصورعلی زارعی با بیان ظرفیتهای ادارهکل آموزش فنیو حرفهای در به کارگیری نیروهای مؤثر، افزود: امکانات مناسب در برخی از رشتهها کم داریم که باید در کارگروه اشتغال و توسعه استان مورد توجه قرار گیرد.
عضو کارگروه اشتغال و توسعه مازندران ادامه داد: قانون مربوط به آموزشگاه فنی و حرفهای تبصره مجلس بود و قانون ورود حوزه خیرین به آموزش مهارتآموزی در دستور کار مجلس بود که تصویب شد، ان شالله آینده خوبی در حوزه مهارت می بینیم.
نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری پیرامون اهمیت مهارتآموزی، بیان داشت: لازم است تا دانش ما نسبت به حوزه فنیو حرفهای بیشتر شود، با توجه به اینکه عضو کارگروه اشتغال و توسعه استان هستم بتوانیم بحث نیازمندیهای فنی و حرفهای و هم یارانه مربوط به مهارتآموزی را به سراغش برویم چون برخی از رشتهها هزینه آموزشی بالا دارند، اگر بتوانیم در مجلس قانونی بگذاریم که به موضوع مهارتآموزی یارانه اختصاص یابد، میتوانیم مشکلات کسانی که در این حوزه مراجعه می کنند را سامان دهیم.
زارعی در پاسخ به سوال افزایش حقوق کارکنان سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، گفت: هم دولت و هم مجلس وظیفه دارند، دولت باید لایحه و مجلس نیز طرح دهد، بحث نظام هماهنگ حقوق را در دستور کار مجلس داریم و رئیس جمهور هم بارها این موضوع را بیان کرد.
منصورعلی زارعی با بیان اینکه مجلس در حال بررسی طرح نظام هماهنگ حقوق است اما هنوز به صحن نیامده، افزود: به نظر میرسد که در آینده نزدیک نظام هماهنگ پرداخت حقوق براساس عدالت شکل گیرد تا افراد دارای تجربه، تحصیلات و مهارت، بیشتر مورد توجه قرار گیرند.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سئوال که موازی کاری آموزشی میان دستگاههای آموزشی گاهی سبب بیتوجهی به ظرفیتهای آموزش فنی و حرفهای می شود، اظهار داشت: قانون مشخص کرده است تا آموزش را به فنی و حرفهای بسپارد، اگر موردی باشد میتوانیم در کشور مورد بحث و تبادل نظر با دولت قرار دهیم و در کار گروه توسعه و اشتغال استان نیز میتوانیم بررسی و تکالیف قانونی هر دستگاهی را مشخص کنیم.
دیدگاهتان را بنویسید