آخرین اخبار

قطار گردشگری مسیر خط راه آهن تهران-شیرگاه پس از وقفه‌ای چندساله دوباره به راه افتاد

Visits: 11شر‌کت راه آهن بعد گذشت چند سال پس از ایام همه‌گیری بیماری کرونا تصمیم به بازگشایی دوباره مسیر ریلی تور گردشگری تهران به شیرگاه در منطقه سوادکوه گرفت و اولین سفر آن را در آخرین پنجشنبه آبان ماه ترتیب داد و سوت سوزن‌بانان سوادکوهی این بار برای بازدیدکنندگان جاذبه‌های طبیعی بی‌بدیل راه آهن منطقه […]

اشتراک گذاری
25 آبان 1403
نویسنده : محمد رضا کوچکسرایی
کد مطلب : 3659

Visits: 11

شر‌کت راه آهن بعد گذشت چند سال پس از ایام همه‌گیری بیماری کرونا تصمیم به بازگشایی دوباره مسیر ریلی تور گردشگری تهران به شیرگاه در منطقه سوادکوه گرفت و اولین سفر آن را در آخرین پنجشنبه آبان ماه ترتیب داد و سوت سوزن‌بانان سوادکوهی این بار برای بازدیدکنندگان جاذبه‌های طبیعی بی‌بدیل راه آهن منطقه نواخته شد‌.

 

به گزارش رسانه مردم گرا از راه‌آهن شمال کشور ؛ از روز پنجشنبه ۲۴ آبان‌ماه ، قطار گردشگری تهران-شیرگاه که سیر آن از زمان شیوع بیماری کرونا، متوقف و از حرکت ایستاد و پس از آن نیز برای راه‌اندازی دوباره این قطار اقدامی صورت نگرفته بود، با دستور مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، تور قطار گردشگری سوادکوه که حامل دوستداران طبیعت و گشت‌وگذار کنندگان می‌باشد، مجدداً از سر گرفته شد.

لازم به ذکر است حرکت این قطار گردشگری به طور معمول از ساعت ۶:۳۰ صبح از ایستگاه راه‌آهن تهران آغاز می‌شود و سپس در ایستگاه‌های محلی روستاهای بن کوه، شوراب، ورسک و شیرگاه نیز توقف می‌کند تا گردشگران از جاذبه‌های مسیر بهره مند شوند.

به گزارش مردم گرا ؛ منطقه سوادکوه استان مازندران که شامل دو شهرستان سوادکوه شمالی و سوادکوه به مرکزیت شهرهای شیرگاه و پل سفید می‌باشد ، از حیث احداث راه آهن جزو نخستین شهرهایی بوده که در آن خطوط راه آهن کشیده شده است و در اوایل سده چهاردهم هجری شمسی، مسیر ریلی پراهمیت شمال-جنوب از این منطقه عبور می‌کرده است.

همچنین در اثنای حرکت قطار در منطقه سوادکوه ، مسافرین می‌توانند برخی از آثار مهندسی در صنعت راه آهن که با چشم‌اندازهای الهی طبیعت در آمیخته شده و جذابیتی دو چندان را به منطقه بخشیده است لذت برده و خاطراتی خوش را برای خود رقم بزنند.

از جمله این سازه‌ها و جاذبه ها می‌توان به پل معروف روستای ورسک ، سازه ریلی سه خط طلا ، پل سرتپه شیرگاه و سایر نعمات خدادادی در مسیر اشاره کرد که از لحاظ تلفیق آفریده‌های خداوندی و سازه‌های دست بشر ، منطقه سوادکوه را در نوع خود منحصر به فرد نموده است.

گفتنی است مسیر ریلی مذکور محل انتقال بسیاری از کالاهای صادراتی و وارداتی از بندر امیرآباد در شهرستان نکا نیز محسوب می‌شود و در ادبیات تاجران داخلی این مسیر را به پل تجارت شمال می‌شناسند و در کنار آن بستری برای حمل ذغال سنگ های استخراج شده از معادن سوادکوه‌ نیز می‌باشد.

 

خبرنگار / محمدرضا کوچکسرائی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *