دانش بنیان شدن کشاورزی باعث بهره وری بیشتر محصولات و هزینه تولید کاهش پیدا میکند
Visits: 0
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مردم گرا ، منصورعلی زارعی با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی در راستای مردمی کردن اقتصاد در بخشهای ویژهای مثل کشاورزی است، گفت: در مازندران اصلی مازندران کشاورزی و محصولاتی مثل برنج، مرکبات، آبزیان و مرغ از برندهای این استان است.
نماینده مردم شریف شهرستان های ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از حدود تولید ۲ میلیون ۲۰۰ هزار تن برنج در کشور یک میلیون تن در مازندران تولید میشود افزود: سه و نیم میلیون تن مرکبات ، ۱۲ درصد مرغ کشور، ۲۵ درصد محصولات شیلاتی در مازندران تولید میشود.
زارعی با بیان اینکه مازندران در تولید محصولات کشاورزی رتبه اول کشوری دارد، اما مردم دچار مشکلات اقتصادی هستند، گفت: دانش بنیان شدن کشاورزی باعث بهره وری بیشتر محصولات و هزینه تولید کاهش پیدا میکند.
عضو کمیسیون کشاورزی ، آب ، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استان مازندران استانی برنج کار و هزینه تولید بیشتر از سطح تولید است، خاطرنشان کرد: برای همین برنج داخلی نمیتواند با برنج وارداتی رقابت داشته باشد. برنج داخلی در دست مردم مانده چرا که هزینه تولید نسبت به هزینه وارداتی بیشتر است.
منصورعلی زارعی در ادامه به مهارت و آموزش در افزایش بهره وری محصولات کشاورزی اشاره و اضافه کرد: مهمترین شاخص رشدافتصادی افزایش بهره وری است.
نماینده مردم شریف شهرستان های ساری و میاندورود با تصریح بر اینکه حداقل ۹۰ درصد د رحوزه کشاورزی مشاغل خرد وجود دارد، ادامه داد:مهارت و دانش بنیان شدن محصولات باعث رشد تولید در بخش کشاورزی میشود.
طبق گفته های منصورعلی زارعی در مازندران شرکت های دانش بنیان کم است و نخبگان حوزه کشاورزی دراین عرصه وارد شوند.
عضو مجمع نمایندگان استان مازندران با اعلام اینکه حدود ۱۷ هزار مهندس کشاورزی در مازندران وجود که فقط ۲ هزار نفر در بخش کشاورزی فعال هستند، گفت: با توجه به شرایط اقلیمی مازندران هر ۲ هزار متر زمین میبایست یک خانواده را در بحث اقتصادی پوشش دهد.
رئیس فراکسیون امنیت غذایی مجلس شورای اسلامی به گردشگری مزرعه هم اشاره کرد و یادآور شد: از ۶۰۰ هزارهکتار اراضی در مازندران در طی دو سه دهه گذشته ۲۰۰ هزارهکتار زمین تغییر کاربری پیدا کرد که این یک فاجعه است.
دیدگاهتان را بنویسید