آخرین اخبار

مدیر تیم های منتخب رزمی استان مازندران: با حضور مربی سازنده و المپیکی جودو مازندران در مسیر نوآوری قرار دارد

Visits: 1امیرعباس انوری مربی بین المللی جودو که سابقه یک دهه حضور در تیم های ملی جوجیتسو و گراپلینگ را در کارنامه دارد در گفت و گو با خبرنگار …… با عنوان اینکه جودوکاران و جوجیتسوکاران مازندرانی از شهرهای قائمشهر آمل ساری بابل بهشهر بابلسر ،چالوس زیر نظر محمد محمد رضا حاج یوسف زاده مربی […]

اشتراک گذاری
23 آذر 1403
منبع : مردم گرا
کد مطلب : 3729

Visits: 1

امیرعباس انوری مربی بین المللی جودو که سابقه یک دهه حضور در تیم های ملی جوجیتسو و گراپلینگ را در کارنامه دارد در گفت و گو با خبرنگار …… با عنوان اینکه جودوکاران و جوجیتسوکاران مازندرانی از شهرهای قائمشهر آمل ساری بابل بهشهر بابلسر ،چالوس زیر نظر محمد محمد رضا حاج یوسف زاده مربی المپیکی جودو اهل قائمشهر آموزش میبینند،خاطرنشان کرد:

 

 

در این تمرینات خودجوش و هدفمند امیرعباس انوری ، فلاحیان و بیدابادی و مهدوی انصاری اسلامی و برومند از مدال آوران و مربیان مطرح کشور و استان مازندران حضور دارند.

 

وی ادامه داد :

 

این تمرینات مشترک به منظور افزایش سطح کمی و کیفی، بروزرسانی جودو مازندران آغاز شده است که حضور در این تمرینات برای تمامی ورزشکاران کاملا رایگان است و این کلاس ها هفته ای یکبار و در جهت بالابردن سطح دانش فنی و استفاده از تجربیات به روز مربیان جودو خواهد بود .

 

این مربی بین المللی جوجیتسو تصریح کرد:

 

با تغییر قوانین که در سال ۲۰۲۵ میلادی لحاظ میشود ، مربیان سنتی جودو می بایست بپذیرند جودو روز دنیا نیاز به مطالعه دارد و با تغییر قوانین سیستم های تمرینی نیز تغییر می‌کند و با روش سنتی نمی‌توان راه به جایی برد لذا ورزشکاران می بایست در کلاس هایی شرکت کنند که بتوانند رو به جلو و به روز باشد و پیشرفت کنند .

 

 

 

به گزارش …..، با توجه به تغییر قوانین فدراسیون بین المللی جودو ، محمدرضا حاج یوسف زاده مربی بین المللی و مدرس فدراسیون جهانی جودو که اهل قایمشهر می باشد و توانسته ۶ دوره در مسابقات المپیک که آخرین آن مسابقات المپیک و پارالمپیک پاریس ۲۰۲۴ بوده است حضور پیدا کند با حضور در استان مازندران نسبت به تعلیم و تربیت جودوکاران جوان مازندرانی برای حضور در مسابقات آسیایی و جهانی اقدام نموده است .

 

 

در این راستا جوجیتسوکاران نخبه که عضو تیم ملی هستند در این تمرینات حضور پیدا کردند و نسبت به ارتقای دانش فنی خود گام برداشتند .

 

نویسنده: امیرحسین طاهریان

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *