آخرین اخبار

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد قائم شهر در مورد جرایم سرقت یادداشتی را منتشر کرد

Visits: 8دکتر عبدالهادی رضایی تالارپشتی، عضو هیئت علمی گروه آموزشی معارف و فقه اسلامی دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد قائم شهر در مورد ۱۶ شرط سرقت حدی که در قانون مجازات اسلامی آورده شده و به نظر ایشان اینک عاملی بر افزایش سرقت مسلحانه سارقان و گسترش سرقت می‌باشد یادداشتی را نگارش در آورد.   […]

اشتراک گذاری
26 آبان 1403
نویسنده : محمد رضا کوچکسرایی
کد مطلب : 3662

Visits: 8

دکتر عبدالهادی رضایی تالارپشتی، عضو هیئت علمی گروه آموزشی معارف و فقه اسلامی دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد قائم شهر در مورد ۱۶ شرط سرقت حدی که در قانون مجازات اسلامی آورده شده و به نظر ایشان اینک عاملی بر افزایش سرقت مسلحانه سارقان و گسترش سرقت می‌باشد یادداشتی را نگارش در آورد.

 

به گزارش مردم گرا ؛ متن این یادداشت بدین شرح است:
سالهاست که سرقت های سارقان امنیت اجتماعی را کاهش داده و روز به روز سارقان با مجازات حبس و عدم اجرای‌ مجازات حد (قطع یدو قتل) گستاخ تر وحرفه ای تر در سرقت شده اند.

اکنون این تهدید متوجه جان پلیس ها و مامورین فراجا گردید که سارقان در شهرک غرب تهران در بامداد جمعه ۱۱ آبان ماه ۱۴۰۳ به سوی واحد گشت کلانتری اقدام مسلحانه داشته اند و یکی ازمامورین کلانتری که از قضا همشهری ما بوده و از اهالی قائمشهر می‌شناند به نام شهید استوار امیرمحمد شمسی قادیکلایی به شهادت رسیدند.

حاکمیت قضائی بداند عدم اجرای قطع ید و النهایه کشتن سارقان با ملاحظه ۱۶ شرط در حقوق جزا یک عاطفه بیجای قضائی است که آن را دنبال می کنند.

ماجرای امروز وضعیت سارقان دقیقا بیانگر مطالب کتاب انسان کامل شهید مطهری است که تحت عنوان عاطفه بیجا و عاطفه بجا در دهه پنجاه به چاپ رسید.

همانا اکنون با نظر اکثر مراجع عظام آن ۱۶ شرط باید تعدیل گردد تا شاهد مجازات مشدده قطع یدو کشتن سارقان که سرقت های متعدد دارند را باشیم.

اینجاست که بواسطه اعمال مجازات مشدده از قطع ید و کشتن سارق؛ شاهد امنیت اجتماعی فراگیرخواهیم بود ؛ بعلاوه خطر تهدید جانی بر پلیس انتظامی از بین‌ خواهد رفت و از طرفی لازم نیست هزینه‌های کلان برای امنیت ابنیه ها از ساختمان مسکونی و… بعمل آید که در این مسیر موجب تقویت اقتصاد مملکت خواهدبود.

در نظر بگیرید برای امنیت ساختمانها و… در سطح ملی به چه میزان فولاد از قوطی و… هزینه میشود که این فولاد مصرف شده می‌توانست زمینه ای برای صادرات و ایجاد ثروت برای کشور گردد.

 

خبرنگار / محمدرضا کوچکسرائی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *