آخرین اخبار

تاکید استاندار مازندران بر تسهیل حضور افراد دارای معلولیت در معابر عمومی

استاندار مازندران بر ضرورت مناسب سازی اماکن و معابر عمومی برای حضور فعال افراد دارای معلولیت تاکید کرد.
اشتراک گذاری
25 مهر 1403
نویسنده : سردبیر
منبع : مردم گرا
کد مطلب : 3319

Visits: 0

استاندار مازندران بر ضرورت مناسب سازی اماکن و معابر عمومی برای حضور فعال افراد دارای معلولیت تاکید کرد.

 

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی مردم گرا: یوسف نوری استاندار مازندران در آیین گرامیداشت روز جهانی عصای سفید که در سالن هلال احمر ساری برگزار شد، گفت: بسیار خرسندم در میان افرادی هستم که چشم دل آنها باز است و محدودیت‌های ظاهری برای آنان محرومیت ایجاد نکرد.

 

مقام عالی دولت در استان ضمن تشکر از اداره کل بهزیستی مازندران در جهت ارائه خدمات شایسته به جامعه روشندل استان، افزود: این نهاد حمایتی، شعار مشارکت اجتماعی را برای جامعه نابینایان و کم بینایان محقق و امکاناتی فراتر از قانون برای رفاه حال این عزیزان فراهم نمود.

 

یوسف نوری شمار روشندلان جهان را ۳۵ میلیون نفر عنوان و خاطرنشان کرد: روشندلان نام آور بسیاری داریم که تاریخ ساز شدند.

 

استاندار مازندران با بیان اینکه فناوری‌ها در راستای تسهیل امورات روشندلان پیشرفت می‌کنند، تصریح کرد: رشد فناوری‌های نوین به منظور افزایش توانمندی‌ها و برطرف کردن کمبود‌های نابینایان و کم بینایان کاملا مشهود است.

 

مقام عالی دولت در استان با توصیه و تاکید بر ضرورت مناسب سازی اماکن و معابر توسط فرمانداران، شهرداران، مدیران دستگاه‌های اجرایی و سایر مسوولان، گفت: باید بستر‌های لازم برای حضور فعال افراد دارای معلولیت فراهم شود.

 

نوری اضافه کرد: شهر‌ها باید امکانات زیست پذیری شهروندان را داشته باشند و شهر دوستدار مردم شهری است که فرصت‌های اجتماعی برابر برای رشد و شکوفایی افراد دارای معلولیت را ایجاد کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *